Lendületet ad vállalkozásának!

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam.

Szaladosné Bencze Márta vagyok.

1999-ben mérlegképes könyvelői képesítést szereztem, majd 2007-ben a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán közgazdász – vállalkozási szakirányán végeztem.

Több mint 15 éve kis-, közép- és nagyvállalkozások könyvelésével foglalkozom. Szakmai tapasztalataimat különböző tevékenységű vállalkozásoknál szereztem, úgy mint értékesítéssel, szolgáltatás nyújtásával, pénzügyi szolgáltató tevékenység végzésével, termeléssel foglalkozó társaságok pénzügyi, számviteli, kontrolling feladatait láttam el.

A BUD-TAX Számviteli Bt. fő célkitűzése, hogy pontos és precíz könyveléssel, magas színvonalú szolgáltatásokkal, előrelátó gondoskodással segítse ügyfeleit a sikeresség útján. Minden vállalkozás eredményességét jelentősen befolyásolja, hogy pontos, naprakész információk álljanak a vezetők rendelkezésre a jövőt érintő döntések meghozatalához. A szakmai tanácsadások egyénre szabottan, az ügyfelek gazdasági tevékenységéhez, a vállalkozás méretéhez igazodóan kell, hogy rendelkezésre álljanak, alternatívákat adva a döntéshozóknak a legmegfelelőbb fejlődési út kiválasztásához.

Ügyfeleimet elsősorban Biatorbágy, Budaörs, Páty, Sóskút, Herceghalom, Etyek, Törökbálint, Dél-Buda régiójából várom, de távolabbi vállalkozások is kereshetnek bátran.